Miért jó nálunk?

honlapra

Vállalatunk több mint egy évtizede a magyar informatikai piac meghatározó szereplője, ezzel egyidejűleg munkatársai számára is dinamikus, kellő kihívással bíró, változatos szakmai közeget biztosít. Ma a SwiconJobs foglalkoztatja a legtöbb (közel 100) projektmenedzsert a hazai multinacionális vállalatok között, és közel 400 IT-szakember karrierépítését segítette az elmúlt két esztendőben.

Különösen büszkék vagyunk a munkatársak életminőségéhez jelentősen hozzájáruló munkakörnyezetre, amit az elegáns, zöldövezeti Graphisoft Park modern közege garantál. Az exkluzív, Duna-parti iroda már önmagában kiváló atmoszférát teremt a nyugodt munkavégzéshez (s alkalom adtán a kikapcsolódáshoz), de vállalatunk ezen túlmenően aktívan invitálja munkatársait a főhadiszállás rekreációs sarkának kiaknázására is, legyen arra igény a nap bármely szakában. Az eszközök folyamatos bővülés alatt álló tárházát erősíti a professzionális darts-tábla, a méretes légpárnásasztal és a rendszeres konzolpartyk tárgyát képező XBOX (amelyhez több Guitar Hero hangszer is társul), de kisebb, agyműködés-serkentő játékok ugyanúgy megtalálhatók a polcokon.

A kiváló kollegiális viszonyra jellemző módon számos privát kezdeményezés kínálkozik irodán kívüli szórakozóhely- és koncertlátogatásra, de a szervezett keretek közötti céges családi napok vagy sportrendezvények (pl. Swicon-futás) is rendszeresek.

A SwiconGroup 2014-ben Top 10. helyezést ért el Az Év Intelligens Válalata versenyen a 100 munkavállaló feletti kategóriában (szervező: Mensa HungarIQa).

Vállalatunk 2014 folyamán részt vett az AON Hewitt „Legjobb Munkahely” felmérésében is, ahol kimagasló eredményt ért el. Kollégáink többsége szerint cégünk az alábbi tényezőkben jobb más vállalatoknál:

  • Megbízható, stabil munkahely
  • Munka és magánélet egyensúlya
  • Ösztönző, kihívó munkafeladatok
  • Szakmai fejlődés lehetősége
  • Sikeres, dinamikus vállalat
  • Csapatmunka, együttműködés, hangulat
  • Emberközpontúság

A SwiconGroup az alábbi területeken nem csak a magyar munkahelyek, illetve az IT-szektor átlagán tesz túl, de még a legjobbnak mért hazai munkahelyek többségénél is jobb eredményt ért el a 2014-es felmérésben:

SwiconJobs